Hoppa till sidans innehåll

DATAPOLICY (GDPR)


Föreningen är personuppgiftsansvarig för behandlingen av de personuppgifter som behövs vid:

  • Hantering av medlemskap i föreningen
  • Föreningsadministration
  • Deltagande i föreningens träningsverksamhet
  • Licenshantering
  • Ansökan om bidrag
  • Sammanställning av statistik och uppföljning
  • Utbildningar arrangerade av föreningen
  • Kontakt med medlem
  • Publicering av material på hemsida 

Personuppgiftslagen ersätts av den nya dataskyddsförordningen (GDPR) fr.o.m. 25 maj 2018. Förordningen innebär en del förändringar för de som behandlar personuppgifter. Den innebär också stärkta rättigheter för den enskilde när det gäller personlig integritet. 

Med anledning av dessa förändringar har Sigtuna Simklubb tagit fram en intern dataskyddspolicy som beskriver och reglerar hur klubben hanterar medlemmarnas personuppgifter på ett säkert och laglig sätt. Detta dokument vänder sig till föreningens funktionärer.

Du som medlem hittar dina rättigheter samt information om hur vi hanterar personuppgifter i Sigtuna Simklubb Integritetspolicy.

Bakgrundsinformation om GDPR  hittar du på, t.ex., Datainspektionens  och Riksidrottsförbundets webbsidor.

 

 

 

Uppdaterad: 20 MAJ 2018 17:35 Skribent: Ralf Jacobs
Epost: This is a mailto link

                                

Vill du träna hos oss?
Gör en Intresseanmälan


Vill du kontakta oss?
Maila This is a mailto link


Var vi tränar:
Sigtuna Fritidscenter 
Rektor Cullbergs väg 10
Hitta hit


Får nyheter med epost:
Prenumera på nyheter 

Laptop, padda och smartphone

Postadress:
Sigtuna SK - Simidrott
Ekström, Slånbärsvägen 32
19334 Sigtuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info