Intresseanmälan

Sigtuna Simklubb är en registrerad simtränings- och tävlingsklubb (ej simskola), med möjlighet att så småningom få tävla men det är ej ett krav.

Klubben drivs ideellt av oss föräldrar. Våra tränare är alla f.d. simmare och utbildade inom simträning. Vi är registrerade hos Svenska Simförbundet.

Vi bedriver verksamhet i syfte att tävla med andra föreningar eller att förbereda våra medlemmar för tävlingar inom någon eller flera simidrotter, utbilda funktionärer eller bedriva utbildnings- eller kursverksamhet inom de olika simidrotterna (bröstsim, ryggsim, fjäril, frisim och medley).

Läs här om vilka grupper vi har, deras intagningskriterier och träningsmål.

Meddela oss via formuläret vilken träningsgrupp du tror att ditt barn/din ungdom skulle kunna börja i. Länken till formuläret hittar du längre ner. Uppgifterna behöver vi av planeringsskäl.

Du får en bekräftelse när du sparar din intresseanmälan.

Vi kontaktar intresserade när det blir ledig plats och då får man komma till simhallen för ett ”uppsim” för en tränare. Simtränaren bedömer simmarens kunskaps- och uthållighetsnivå och väljer den grupp där simmaren passar bäst.

Alla grupper tränar minst 2 ggr/vecka.

Avgifter                 
Medlemsavgift   300 kr Betalas i början av kalenderåret alt när barnet påbörjar sin simträning.
Terminsavgift 1000 kr Betalas per termin (2 per år)

Behandling av personuppgifter

Som medlem i Sigtuna Simklubb kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen samt söka olika bidrag, söka tävlingslicenser, teckna försäkringar m.m., behandla följande personuppgifter om dig: namn, födelsedatum, personnummer (inhämtas när du blir medlem), adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens ändamål som tävlingsklubb.

Mer information om hur Sigtuna  Simklubb hantera dina personuppgifter finner du i klubbens Datapolicy.

I Intresseanmälan behöver du godkänna att Sigtuna Simklubb får spara och behandla dina och ditt barns personuppgifter i enlighet med gällande lag.

Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, maila gärna föreningens administratör: info@sigtunasim.se