Sigtuna Simklubb

Nyheter

Nu drar vi igång

Hej! Hoppas ni har haft fina helgdagar. På måndag drar vi igång vårterminen. Vi kommer att använda samma träningsschema som under höstterminen. Välkomna!

Gott Nytt År!

Sigtuna Simklubb önskar alla simmare ett gott nytt år 2023.

Vi fortsätter tränar vecka 3 från 16 januari framåt.

Hälsningar, Styrelsen

Tack för det gångna året!

Hej, kära medlemmar!

Sigtuna Simklubb tackar varmt för er medverkan och engagemang! Ett speciellt tack till de som ställde upp när vi saknade en vuxen simtränare då och då!

Vårterminen fortsätter som sagt med samma schema (från 16 januari framåt). I början kommer vi dessutom inte att flytta simmare till en annan grupp. D.v.s alla simmare fortsätter till en början i samma grupp som under höstterminen. 

Vi önskar er alla en riktig god jul och ett gott nytt år!

Hälsningar,
Styrelsen

Träning vår 2023

Vi vill informera om att träningen kommer att fortsätter nästa år från 16 januari framåt. Det kommer att bli samma veckoschema som i 2022.

Avslutningen inställd pga många är sjuka

Tyvärr fick vi ställa in Utmanaren samt avslutningen p.g.a många är sjuka (se SMSet från tidigare idag). Vi beklagar detta. Vi hoppas att alla ni som är sjuka blir friska snart. Istället blir det träning som vanligt på söndag.

Välkommen!

Hej!

Ursäkta röran! Just nu bygger vi vår nya hemsida. Det tycker vi är spännande, och hoppas att du gör det också. Varmt välkommen att titta in igen.