Sigtuna Simklubb

Vi är en registrerad simtränings- och tävlingsklubb (ej simskola), med möjlighet att så småningom få tävla men det är ej ett krav.

Nyheter

Terminsavslutning och Klubbmästerskap VT 2023

Vi kommer att köra ett Klubbmästerskap 🏊 som avslutning på terminen. Det äger rum den 4 juni med start kl 9. Vi kommer att avsluta tävlingen runt kl 12 – beroende på hur många heat vi kommer att ha. 

Efter tävlingen kommer vi att dela ut medaljer🏅. Sedan bjuder vi på korv 🌭, te/kaffe/läsk ☕🍶.

Vi ber föräldrarna att ta med något 🍪🍰 till fika buffén. Vi fika tillsammans i fritidsgården i anslutning till simhallen. Släkt och vänner är välkomna att heja på och att fika efteråt.

Inställd träning 18-20 maj

Många är bortresta under långhelgen. Därför ställer vi in träningen från imorgon den 18 maj t.o.m. söndag den 20 maj. Nästa träningsdag blir måndag den 21 maj för Tumlare och Minicrawl.

Vi önskar er en trevlig långhelg.

Träningsuppehåll 1 maj

Det inte blir någon träning på måndag den 1 maj*. 

Träningen på söndag den 30 april genomförs som vanligt.

Ha en trevlig Valborg!

Träningsuppehåll under påsken

Det känns som om våren närmar sig … och påsken börjar redan nästa vecka. Från och med torsdagen den 6 april och t.o.m. söndagen den 16 april gör vi träningsuppehåll. Det betyder att första träningstillfälle efter påsklovet blir på måndagen den 17 april för Tumlare och Minicrawl.

Sigtuna Simklubb önskar er alla en glad påsk och ett trevligt påsklov.

Kallelse till årsmötet

Klubbens årsmöte kommer att genomföras i mitten av mars. Kallelsen mejlades till medlemmarna och målsmän den 15 februari.

Nu drar vi igång

Hej! Hoppas ni har haft fina helgdagar. På måndag drar vi igång vårterminen. Vi kommer att använda samma träningsschema som under höstterminen. Välkomna!

Gott Nytt År!

Sigtuna Simklubb önskar alla simmare ett gott nytt år 2023.

Vi fortsätter tränar vecka 3 från 16 januari framåt.

Hälsningar, Styrelsen

Tack för det gångna året!

Hej, kära medlemmar!

Sigtuna Simklubb tackar varmt för er medverkan och engagemang! Ett speciellt tack till de som ställde upp när vi saknade en vuxen simtränare då och då!

Vårterminen fortsätter som sagt med samma schema (från 16 januari framåt). I början kommer vi dessutom inte att flytta simmare till en annan grupp. D.v.s alla simmare fortsätter till en början i samma grupp som under höstterminen. 

Vi önskar er alla en riktig god jul och ett gott nytt år!

Hälsningar,
Styrelsen