Intresseanmälan teknikträning för vuxna

Klubben erbjuder även teknikträning för vuxna. Vi kallar det även vuxensim. Kursen riktar sig till simkunniga som vill förbättra sin simteknik samt kanske lära sig nya simsätt.

Klubben drivs ideellt av oss medlemmar. Våra tränare är alla före detta simmare och utbildade inom simträning. Vi är registrerade hos Svenska Simförbundet.

Du får en bekräftelse per e-post när du sparar din intresseanmälan.1

Avgifter               
Medlemsavgift  300 krFör de som inte redan har barn som simmar i klubben
Terminsavgift1 500 krBetalas per termin (2 per år)

Behandling av personuppgifter

Som medlem i Sigtuna Simklubb kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen behandla följande personuppgifter om dig: namn, födelsedatum, personnumret, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens ändamål som tävlingsklubb.

Mer information om hur Sigtuna  Simklubb hantera dina personuppgifter finner du i klubbens Datapolicy.

I Intresseanmälan behöver du godkänna att Sigtuna Simklubb får spara och behandla dina personuppgifter i enlighet med gällande lag.

Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, maila gärna föreningens administratör: info@sigtunasim.se

  1. Google använder din e-postadress för att kunna maila en kopia av Intresseanmälan till dig. Klubben behöver din e-postadress för att kunna kommunicera med dig. ↩︎