Intresseanmälan teknikträning för vuxna

Klubben har även simkurser för vuxna. Det här kallar vi för vuxensim. Dessa lektioner är för de som redan kan simma men vill bli bättre på det, eller kanske lära sig olika sätt att simma.

Vår klubb sköts på frivillig basis av medlemmarna. Alla våra tränare har tidigare varit simmare och har fått utbildning i att lära ut simning. Klubben är med i Svenska Simförbundet.

Du får en bekräftelse per e-post när du sparar din intresseanmälan.1

Avgifter               
Medlemsavgift  300 krFör de som inte redan har barn som simmar i klubben
Terminsavgift1 500 krBetalas per termin (2 per år)

Behandling av personuppgifter

Som medlem i Sigtuna Simklubb kommer klubben att använda dina personliga uppgifter som ditt namn, födelsedag, personnummer, adress, e-post och telefonnummer för att kunna sköta klubbens verksamhet. Dessa uppgifter används bara för saker som är viktiga för klubben som en tävlingsklubb.

Om du vill veta mer om hur Sigtuna Simklubb skyddar dina personuppgifter kan du läsa vår Datapolicy.

I Intresseanmälan behöver du godkänna att Sigtuna Simklubb får spara och behandla dina personuppgifter i enlighet med gällande lag.

Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, maila gärna föreningens administratör: info@sigtunasim.se

  1. Google använder din e-postadress för att kunna maila en kopia av Intresseanmälan till dig. Klubben behöver din e-postadress för att kunna kommunicera med dig. ↩︎
Sigtuna Simklubb