Intresseanmälan

Intresseanmälan för barn och ungdomar

Här hittar du information om hur du kan anmäla ditt barn eller din ungdom till träningen.

Sigtuna Simklubb är en registrerad simtränings- och tävlingsklubb (ej simskola), med möjlighet att så småningom få tävla. Men det är ej ett krav.

Klubben drivs ideellt av oss föräldrar. Våra tränare är alla f.d. simmare och utbildade inom simträning. Vi är registrerade hos Svenska Simförbundet.

Vi bedriver simverksamhet för tävling, träning och utbildning.

Läs här om vilka grupper vi har, deras intagningskriterier och träningsmål.

Meddela oss via formuläret vilken träningsgrupp du tror att ditt barn/din ungdom skulle kunna börja i. Länken till formuläret hittar du längst ner. Uppgifterna behöver vi av planeringsskäl.

Du får en bekräftelse när du sparar din intresseanmälan.

Vi kontaktar intresserade när det blir ledig plats. Då får man komma till simhallen för ett ”uppsim” för en tränare. Simtränaren bedömer simmarens kunskaps- och uthållighetsnivå och väljer den grupp där simmaren passar bäst.

Alla grupper tränar minst 2 ggr/vecka.

Avgifter               
Medlemsavgift  300 krBetalas i början av kalenderåret alt när barnet påbörjar sin simträning.
Terminsavgift1000 krBetalas per termin (2 per år)

Behandling av personuppgifter

Som medlem i Sigtuna Simklubb kommer föreningen behandla dina personuppgifter för administration, bidrag, tävlingar, försäkringar m.m. De personuppgifter omfattar: namn, födelsedatum, personnummer (inhämtas när du blir medlem), adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens ändamål som tävlingsklubb.

Mer information om hur Sigtuna  Simklubb hantera dina personuppgifter finner du i klubbens Datapolicy.

I intresseanmälan godkänner du att Sigtuna Simklubb får behandla dina personuppgifter.

Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, maila gärna föreningens administratör: info@sigtunasim.se